normalny kontrast | duży kontrast

Opera Krakowska zatrudni osobę na stanowisko Kierownika Sceny

Opera Krakowska zatrudni osobę na stanowisko: Kierownik Sceny.

Podstawowe obowiązki:

• odpowiedzialny za organizację i koordynację prac prowadzonych na scenie w trakcie przygotowań, prób i spektakli,
  • odpowiedzialny za stan techniczny i estetyczny dekoracji na scenie oraz wyposażenia,
  •  odpowiedzialny za koordynację obsługi urządzeń technologii sceny.

Wymagania:

• wykształcenie wyższe techniczne lub wykształcenie min. średnie techniczne i 10 letni staż pracy
  • dodatkowym atutem będzie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w teatrze lub w innych instytucjach kultury,

Składana aplikacja powinna być podpisana i opatrzona klauzulą:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu realizacji procesu rekrutacyjnego organizowanego przez Operę Krakowską, zgodnie z zapisami Rozporządzenia ogólnego dotyczącego ochrony danych osobowych”.

Oferty prosimy składać osobiście w siedzibie Opery Krakowskiej (ul. Lubicz 48) lub mailem g.wozniak@opera.krakow.pl w terminie do 31.01.2019 r.

Opera zastrzega sobie prawo do skontaktowania się tylko z  wybranymi osobami.

Równocześnie informujemy, iż:

1. Administratorem danych jest Opera Krakowska w Krakowie, z siedzibą przy ul. Lubicz 48, 31-512 Kraków. Kontakt listowny z Inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest na powyższy adres Administratora; kontakt e-mailowy: odo@opera.krakow.pl).
  2. Celem przetwarzania danych osobowych jest: realizacja procesu rekrutacyjnego.
  3. Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest Pani/Panazgoda na przetwarzanie jej/jego danych osobowych w powyżej określonym celu.
  4. Zebrane dane będą przetwarzane wyłącznie przez Operę Krakowską oraz osoby i podmioty działające w imieniu i na rzecz Opery Krakowskiej z zapewnieniem zachowania wymogów bezpieczeństwa danych określonych w obowiązujących przepisach prawa.
  5. Zebrane dane będą przechowywane przez okres niezbędny realizacji celu określone w pkt. 2).
  6. Ma Pani/Pan prawo żądania dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych. Ma Pani/Pan również prawo cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  7. Przysługuje Pani/Panu także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeśli uzna Pani/Pan, że przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.
  8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, aczkolwiek odmowa ich podania jest równoznaczna z brakiem możliwości udziału w rekrutacji.
  9. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały profilowaniu.
  10. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.